Afslanken met Momentum

Slank worden en slank blijven! Momentum is een lifestyle programma voor mensen die op verantwoorde wijze gewicht willen verliezen onder begeleiding van een voedingsdeskundige. Vervolgens leer je om op gewicht te blijven. 

 • 100% natuurlijk en hormoonvrij
 • gezonde voeding (groente, fruit, vlees en vis)
 • uitgebalanceerd dieet
 • afvallen op de juiste plaatsen
 • zonder bijwerkingen en zonder jojoeffect
 • onder begeleiding van een voedingsdeskundige
 • snel, eenvoudig en kort
 • voor mannen en vrouwen
 • overzichtelijk 3 Fasenplan

Momentum® lifestyle programma

Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een verantwoord programma waarmee je op gezonde wijze – onder begeleiding – gewicht verliest en belangrijker: een gezond voedings- en bewegingspatroon krijgt aangeleerd.

Hoe werkt het?

Momentum® is een verantwoord lifestyle programma, opgebouwd in drie overzichtelijke fasen: een dieetfase, een stabilisatiefase en een levensfase. De dieetfase duurt 27 dagen en omvat een uitgebalanceerd dieet met ­smaakvolle (vetarme en koolhydraatarme) recepten in combinatie met twee voedingssupplementen – Carnitrin® en Momentum® Multi Vita – die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding, aan vullen. Tijdens de stabilisatiefase vul je het dieet langzaam aan tot een normaal eet­patroon om zo je nieuwe gewicht te stabiliseren. De derde en ­laatste fase bestaat uit voedingsrichtlijnen, bewegingstips en voorbeeldrecepten om je gezonde levens­stijl vast te houden. Doel is een slank, gezond en energiek leven. Genieten van lekker eten staat voorop en af en toe ‘zondigen’ mag best. Het gaat erom dat je de juiste balans vindt tussen goed eten en een gezond gewicht.

Het dieet

Speciaal voor de dieetfase en stabilisatiefase van het  programma heeft Momentum® een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om jezelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum® dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, fruit, vis en vlees. Geen maaltijdvervangers, maar gezond en eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden en je gewoon bij je eigen slager, groenteboer of supermarkt je boodschappen kunt halen. Op deze site en op facebook vind je regelmatig nieuwe recepten en in het 3 Fasenplan staan een aantal smakelijke weekmenu’s die we in samenwerking met een chef-kok hebben samengesteld.
 

Voor wie?

Het Momentum® lifestyle programma is geschikt voor volwassen mannen en vrouwen die op verantwoorde wijze willen afslanken en zichzelf een gezonde levensstijl willen aanleren. Levensgenieters die houden van lekker eten en drinken, maar wel zodanig dat er balans is in het beweeg- en eetpatroon en in het gewicht. Nieuwsgierig? Lees dan verder of neem contact op, zodat we je persoonlijk alles over het programma en de mogelijke resultaten kunnen vertellen.

Wat kun je verwachten?

Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Daarnaast bevat het programma twee voedingssupplementen – Carnitrin® en Momentum® Multi Vita – die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Basisbegeleiding is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk. 

Inspiratie en motivatie

Volg jij het Momentum® lifestyle programma of ben je van plan er binnenkort mee te starten? Kijk dan af en toe eens op www.mijnmomentum.nl en houd de facebook fanpage in de gaten. Hier kun je op ieder moment van de dag inspiratie én motivatie vandaan halen en vind je onder andere nieuws, achtergrondinformatie, smakelijke recepten, handige tips en ervaringen van anderen.

Momentum® prijslijst

 • Slank & fit lifestyleprogramma
  € 352,50
  Uitgebreide begeleiding gedurende 1 jaar.
 • Slank programma
  € 237,50
  Begeleiding gedurende de kuur.
 • Momentum zonder begeleiding
  € 179,00

Start typing and press Enter to search