VPL-behandelingen

Couperose behandeling

Bij couperose worden de vaatjes als het ware dicht gebrand. Hierdoor kan roodheid ontstaan en eventueel wat zwelling. Na ongeveer 3 weken is de couperose minder. Voor het beste resultaat adviseren wij 2 tot 5 behandelingen.

Acné behandeling

Wanneer wij een behandeling voor een huid met acné uitvoeren ziet u de acné verminderen, minder ontstekingen, oude littekens vervagen en poriën verkleinen. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 5 behandelingen.

Huid verjongende behandeling / Skin rejuvenation

Naarmate wij ouder worden neemt de productie van nieuw collageen af en verslapt de huid. Bij een behandeling voor huidverbetering en huidverjonging zet de flits de fibroblasten aan tot aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor wordt de huid verstevigd en fijne rimpeltjes en lijntjes opgevuld.

Pigmentatie

Zolang pigmentvlekken oppervlakkig zijn kunnen deze met VPL effectief worden verwijderd. Het pigment in de huid absorbeert de energie van het licht en wordt vernietigd. De pigmentvlek wordt vervolgens op een natuurlijke manier door de huid afgebroken. Na een behandeling wordt de pigmentvlek duidelijk lichter of verdwijnt geheel. 

Prijslijst

  • Couperose en pigment - vanaf
    € 27,50
  • Acné - vanaf
    € 70,00
  • Skin rejuvenation gezicht - vanaf
    € 150,00

Start typing and press Enter to search