Fractional Needling

Fractional Needling: minimaliseert lijntjes en littekens

Heeft u te maken met fijne lijntjes rond de mond, wangen, hals of decolleté en wil je dit verminderen? Dan kunt u bij Cosmonique terecht voor een Fractional Needling behandeling. Suzanne Derksen legt uit: “Je gaat met een apparaat met vibrerende, kleine naaldjes over de huid en je brengt oppervlakkig hyaluronzuur in. Doordat de naaldjes minuscule gaatjes maakt in de huid worden de bindweefselcellen, die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, gestimuleerd. Daardoor wordt collageen en elastine aangemaakt. Het is een prachtige huidverjongende behandeling! Fijne lijntjes die zich rond de mond, wangen, hals en decolleté bevinden en die veroorzaakt worden door verslapping kunnen perfect behandeld worden met Fractional Needling techniek. Ook kan deze behandeling ingezet worden bij littekenweefsel.”

De techniek komt uit de Verenigde Staten en is een goed alternatief voor injectables. De huid gaat zelf aan het werk om zich te verjongen. Fractional Needling kan plaatselijk worden toegepast als losse behandeling, maar ook in kuurverband voor een nog beter resultaat. Het mooiste resultaat is te zien vanaf 1 week na de behandeling en werkt maanden door. De behandeling voor het gelaat duurt ongeveer 45 minuten en is nagenoeg pijnloos. Wel moet er rekening worden gehouden met een rode huid door betere doorbloeding die 1 of 2 dagen duurt. Het advies om dan ook 2 dagen geen make-up te gebruiken. Met onze 5 ervaren specialistes zorgen wij ervoor dat wij de schoonheid van onze klanten naar boven halen en onze klanten tevreden de deur uitgaan. Hoge kwaliteit is voor ons belangrijk en daar staan we ook bekend om.

Bij Cosmonique kunt u onder andere terecht voor intensieve Clarins behandelingen, permanente make-up, verwijderen van haren, adertjes, pigmentvlekjes en bindweefselwoekeringen. Daarnaast hebben wij mooie behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging met behulp van zuurstof, VPL (Variable Pulse Light) en microdermabrasie. Bij de cosmetisch arts kunt u maandelijks terecht voor injectables. Een Fractional Needling behandeling is er vanaf 95 euro. Bij een kuur van 5 behandelingen ontvangt u 10% korting.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen 

Start typing and press Enter to search