Het team

Suzanne

Manager / Voedingsdeskundige / Specialiste permanente make-up / Specialiste lichtflitsontharing

Ik ben Suzanne en vanaf 2004 werkzaam bij Cosmonique als manager.
Sinds 2007 geef ik voedingsadviezen bij Cosmonique. In 2011 ben ik afgestudeerd als voedingsdeskundige. Ik heb deze HBO-opleiding gevolgd om mensen te begeleiden die problemen hebben met het binnenkrijgen van voedingsstoffen in de juiste verhouding.

Ik ben gediplomeerd specialiste permanente make-up. Ik werk nauwkeurig, ben creatief en tracht mijn werk continue te verbeteren. Belangrijk vind ik dat ik de wensen van de klant duidelijk herken.

Als VPL- specialiste in het definitief verwijderen van haren, couperose en pigmentvlekken heb ik ruime ervaring waardoor de behandelingen op een veilige en effectieve wijze wordt uitgevoerd.

Krista

Schoonheidsspecialiste

Ik ben Krista gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds februari 2015 werkzaam bij Cosmonique. Hiervoor ben ik altijd werkzaam geweest in de cosmeticabranche en heb 23 jaar ervaring met het merk Clarins. Binnen het instituut verzorg ik diverse Clarins gezichtsbehandelingen en geef huid- en productadvies om de huid weer te laten stralen.

Janiek

Schoonheidsspecialiste / Cosmetische voetverzorging / Acné specialiste

Ik ben Janiek en sinds 2018  werkzaam bij Cosmonique. Ik ben een gediplomeerd all-round schoonheidsspecialiste en door Clarins getraind om Clarins Signature behandelingen te geven. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in cosmetische pedicures en ANBOS geregistreerde acne behandelingen. Afhankelijk van uw verzekering kunt u deze vergoed krijgen.

Graag tot ziens in de salon!

Start typing and press Enter to search