Over Ons

Schoonheid voor iedereen! 

Bij Parfumerie Pour Vous Cosmonique kun je jezelf onderdompelen in een wereld van luxe.

In zowel huidverzorging als parfums durven wij onszelf onderscheidend te noemen. Wanneer je de parfumerie binnenstapt word je omringd door alle prachtige geuren van gerenommeerde merken. Chanel, Dior, YSL en Paco Rabanne zijn een paar namen om te noemen uit ons uitgebreide assortiment.

Ook de exclusievere niche merken zijn de laatste jaren toegevoegd aan ons assortiment en daar zijn we heel trots op! 
Wat te denken van de prachtige Oosterse geuren van Amouage of de Collection Privée van Houbigant. Naast deze parfumhuizen kun je bij ons ook terecht voor Acqua di Parma, Perris en Parfums de Marly. Kom gerust binnen om deze prachtige geuren te ervaren.


Ook in huidverzorging zijn we groots. Voor elke klant hebben wij een passend product. Of het nu gaat om een reiniging of een heerlijk verzorgende crème, bij ons vind je het! 

In de cosmetica wereld worden constant nieuwe ontdekkingen gedaan om de huid beter in conditie te houden en gezonder te maken. Onze merken volgen die ontwikkelingen op de voet en zijn zelfs toonaangevend in de beautybranche. Denk bijvoorbeeld aan Sisley, huidverzorging in het topsegment, vervaardigd met grotendeels natuurlijke grondstoffen. Ook Chanel en Dior, die met eigen laboratoria werkenzijn leidend in de schoonheidswereld en zijn bij ons verkrijgbaar.
Onze nieuwste aanwinsten zijn Sensai en Nescens. Met beide merken wordt naast Clarins gewerkt in ons schoonheidsinstituut.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een mooi cadeau. In onze shop in shop van Rituals haal je je hart op aan dit oerhollandse merk. De heerlijk schuimende showergels in de welbekende bussen maar ook prachtige geschenkverpakkingen in alle geuren! 

Voel je welkom om bij ons het mooiste uit jezelf te halen. 
 
Tot ziens in het beauty paradijs van de Veluwe!

Start typing and press Enter to search