Specialisaties

Permanente Make-up

Voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd wil uitzien.

In overleg met je wordt uiterst secuur gekeken wat uw wensen zijn en wat voor vorm en kleur het beste bij je gezicht past. Als hierover geen onduidelijkheid meer bestaat, wordt de permanente make-up aangebracht.

Permanente make-up moet in de regel tweemaal worden aangebracht, 50% van de kleurstof wordt namelijk na de eerste keer afgestoten. Na 6 weken is de nabehandeling/retouche-behandeling om de permanente make-up te optimaliseren. Deze retouche is bij de prijs inbegrepen. Gemiddeld genomen blijft permanente make-up twee tot vijf jaar mooi. Het is mogelijk om jaarlijks een retouche-behandeling te doen om de wenkbrauwen, eyeliners en/of lipliner optimaal van kleur te houden. Cosmonique is bij de keuringsdienst van Waren (GGD) gecertificeerd.

VPL-behandelingen

Couperose behandeling

Bij couperose worden de vaatjes als het ware dicht gebrand. Hierdoor kan roodheid ontstaan en eventueel wat zwelling. Na ongeveer 3 weken is de couperose minder. Voor het beste resultaat adviseren wij 2 tot 5 behandelingen.

Acne behandeling

Wanneer wij een behandeling voor een huid met acne uitvoeren ziet u de acne verminderen, minder ontstekingen, oude littekens vervagen en poriën verkleinen. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 5 behandelingen.

Huid verjongende behandeling / Skin rejuvenation

Naarmate wij ouder worden neemt de productie van nieuw collageen af en verslapt de huid. Bij een behandeling voor huidverbetering en huidverjonging zet de flits de fibroblasten aan tot aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor wordt de huid verstevigd en fijne rimpeltjes en lijntjes opgevuld.

Pigmentatie

Zolang pigmentvlekken oppervlakkig zijn kunnen deze met VPL effectief worden verwijderd. Het pigment in de huid absorbeert de energie van het licht en wordt vernietigd. De pigmentvlek wordt vervolgens op een natuurlijke manier door de huid afgebroken. Na een behandeling wordt de pigmentvlek duidelijk lichter of verdwijnt geheel. 

Fractional needling

Minimaliseert lijntjes en littekens

Door middel van minuscule vibrerende naaldjes die op de huid worden geplaatst, worden kleine openingen in de huid gemaakt waarin hyaluronzuur of een andere hoogwaardige werkstof word aangebracht.

Fijne lijntjes

Fijne lijntjes die zich rond de mond, wangen, hals en decolleté bevinden en die veroorzaakt zijn door verslapping, kunnen perfect behandeld worden met Fractional Needle techniek. Doordat de huid wordt geperforeerd en er hyaluronzuur wordt ingebracht, worden de bindweefselcellen (die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid) gestimuleerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt hierdoor gestimuleerd.

Littekens

Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door een geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. De minuscule Fractional Needle brengt een serum in het littekenweefsel aan die de doorbloeding sterk verbeterd. Tijdens het genezingsproces worden er nieuwe haarvaten en poriën aangelegd. De opperhuid zal ook weer naar behoren gaan functioneren en het littekenweefsel wordt zachter en gaat meer pigment bevatten.

Behandeling

Voor de behandeling begint krijgt u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt je al jouw vragen, zorgen en wensen bespreken en wordt er een behandelplan opgesteld. U kunt Fractional Needling plaatselijk toepassen als losse behandeling, maar ook in kuurverband voor een nog beter resultaat. De behandeling voor het gelaat duurt ongeveer 45 minuten en is nagenoeg pijnloos.

Resultaten

Door de ingebrachte hyaluronzuur worden lijntjes in het gezicht opgevuld. Doordat er kleine gaatjes in de huid gemaakt zijn, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om extra collageen en elastine aan te maken. De huid wordt egaler, steviger, gladder en littekens en rimpeltjes worden geleidelijk minder. Na de behandeling is de huid rood en beter doorbloed. Dit duurt 1 à 2 dagen. Omdat de huid zich heeft vernieuwd, kan de huid na een paar dagen wat schilferig worden. Door middel van een peeling kunnen deze schilfers verwijderd worden. Het advies is om 2 dagen geen make-up te gebruiken.

VPL-lichtflitsontharing

Definitief ontharen met VPL

VPL (variabel pulsed light) is de allernieuwste methode (3e generatie) om ongewenste donkere haren definitief te verwijderen. Aangezien wij met onze tijd meegaan passen wij telkens de nieuwste methodes toe. Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontwikkeld in de vorm van VPL die de huid op een effectieve en prettige manier behandelt met zo min mogelijk neveneffecten. 

Wat is het effect van licht op de huid?

Lichtstralen bestaan uit energie, zwarte objecten absorberen deze energie terwijl witte objecten alle energie weerkaatsen. Door de absorptie van alle energie wordt een zwart object daarom warm. Tijdens de behandeling met VPL wordt een zeer intense lichtstraal op de huid geprojecteerd. Doordat haren met pigment (melanine) de energie van dit licht absorberen worden ze warm. Wanneer een haar in de groeifase is wordt het met het gehele haarzakje inclusief de haarwortel vernietigd.

Omdat een donkere huid ook de energie van de lichtstraal absorbeert hebben de conventionele systemen als nadeel dat zij de huid enigszins beschadigen. In tegenstelling tot de conventionele systemen bestaat de lichtflits van VPL uit meerdere pulsen waardoor de huid tussentijds kan afkoelen. De huid wordt dus niet te warm ook de donkere huid niet.

Een haar verwijderende behandeling met VPL is geschikt voor zowel dames als heren, voor het gezicht en het gehele lichaam, zoals bikinilijn, benen, rug, bovenlip kin etc.

De kosten de behandelingen

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en deze wordt vastgesteld tijdens een gratis intake gesprek. Ook een gratis lichtflits is mogelijk om te bekijken of de huid en haren geschikt zijn voor VPL. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig, gemiddeld zijn dit zo’n 8 behandelingen. Bij behandelingen van verschillende gebieden op het lichaam ontvangt u een korting.

Hand- en nagelverzorging

Alessandro Nailspa aromatherapie.

De cosmetische verzorging voor mooie en verzorgde natuurlijke nagels. Dit merk is bekroond met vele awards.Met Nailspa zijn mooie handen en nagels voor iedereen bereikbaar. Ervaar de nieuwe Luxe dimensie van manicure die niet alleen de nagels en handen verzorgt, maar ook al uw zintuigen prikkelen door de weldadige etherische oliën en exclusieve planten extracten. Zij bieden een optimale keuze aan producten om problematische nagels te herstellen

Pedicure

Painrelief Pedicure

Cosmetische voetbehandeling voor het verwijderen van eelt, pijnlijke likdoorns en ingegroeide nagels.

Alessandro Gellak en mini-pedicure

Een nagellak die tot 6 weken blijft zitten. Deze lak verstevigd de nagel zonder deze te beschadigen. De lak wordt uitgehard onder een led lamp.

Teennagels lakken inclusief uitgezochte kleur nagellak.

Dit in verband met de hygiëne.

Likdoorns en ingegroeide nagels

Start typing and press Enter to search