Visagie

Bruidsarrangement

Een mooie trouwjurk, lingerie, schoenen, bloemen, kapsel… daar hoort vanzelfsprekend ook een stralende bruidsmake-up bij met als basis een goed verzorgde huid en niet te vergeten keurig gemanicuurde nagels. Dit alles is mogelijk met het bruidsarrangement van Instituut Cosmonique.

Circa 2 weken voor het huwelijk.

Uitgebreide behandeling gezicht, hals, schouder en decolleté • wenkbrauwen epileren • mee-etertjes en gerstekorrels verwijderen • eventuele overtollige haargroei verwijderen • proefmake-up om te bekijken welke kleuren het beste bij u passen en bij de kleuren van uw bruidsjurk, het boeket en het kostuum van uw aanstaande echtgenoot.

Drie dagen voor het huwelijk.

De huid wordt opnieuw verzorgd tijdens de quick-behandeling en de nagels worden gemanicuurd.

Op de dag van het huwelijk.

Bruidsmake-up en nagels lakken in de eerder uitgezochte kleur. Indien je dit plezierig vindt, kan de bruidsmake-up thuis worden aangebracht. Kortom een heerlijk arrangement om straks van top tot teen als een stralende bruid te genieten van uw huwelijksdag!
 

Make-up

Make-up, feestmake-up of avondmake-up, op ieder moment is er wel een reden om er stralend uit te willen zien! Cosmonique heeft alles in huis om een professionele make-up bij u aan te brengen. Dit gebeurt altijd in overleg waarbij uw persoonlijke wensen worden gerespecteerd.

Bij het veranderen van haardracht, na het kopen van een nieuwe bril of bijvoorbeeld na een ooglift is het soms fijn om advies te krijgen hoe u zich het beste kunt opmaken en om met wat handige visagietrucs een nieuwe look te creëren! Ook kunt u bij Cosmonique met een aantal dames een workshop van anderhalf uur volgen. U leert dan hoe u het beste uw huid kunt verzorgen en in overleg wordt bekeken welke make-up het beste bij u past.

Workshop make-up

Onder het genot van een drankje met een aantal dames een paar uur gezellig tutten! Hierbij krijg je wel serieuze uitleg over je huidtype en wat de beste manier is om je huid te verzorgen. Daarna wordt bekeken welke make-up het beste bij je past. Dit mag je zelf aanbrengen zodat je direct de nodige professionele tips en trucs kunt uitproberen.

Er wordt gewerkt met kleine groepjes dus is er voor iedereen voldoende aandacht en tijd voor persoonlijk advies.

Erg leuk om dit met vriendinnen, buurvrouwen, de jaarclub, zussen of collega’s te doen. Alles kan in overleg worden geregeld, zoals hapjes, speciale drankjes of aansluitend een overnachting in de buurt. Alles is mogelijk!

De workshop duurt tussen de anderhalf en twee uur, afhankelijk van het aantal personen. Prijs in overleg.

Prijslijst

 • Make-upadvies op afspraak
  € 36,00
 • Dagmake-up of avondmake-up
  € 36,00
 • Bruidsmake-up inclusief proefmake-up
  € 95,00
 • Bruidsarrangement
  € 235,00

Start typing and press Enter to search